Preview : Catrice - FALLosophy LE




Domiselna objektivnost. Umetniška romanca sreča minimalistično iskrenost. Jesenske kolekcije so prefinjena mešanica. Nove interpretacija klasike kot so sofisiticirane pelerine ustvarijo videz moderne Rdeče kapice, medtem ko pozornost pritegnejo čudovite obleke s cvetličnimi vezeninami in lebdečimi tkaninami v midi in maksi dolžini. Pridušeno rjava in zelena ter močni odtenki jagodičevja pozdravljajo jesen, svetli roza odtenki spominjajo še na poletje in ženstveno poudarijo. Omejena kolekcija “FALLosophy” iz CATRICE v Septembru in Oktobru 2015 predstavlja jesenske trende in ponuja ujemajoče se lepotne must-have izdelke z gracioznim motivom listov, ki pričarajo atmosfero jesenskega gozda. Mat pudrasta senčila za oči s čudovitim odtisom, rdečilo za lica z atraktivnim potiskom in zelo kvalitetne šminke še posebaj izstopajo.




1.) FALLosophy by Catrice - Mat senčilo za oči
Jesensko listje. Visoko pigmentirana pudrasta senčila ostanejo na vekah in ustvarijo izrazit videz z mat zaključkom. Zaradi svilnate teksture se senčila zelo enostavno nanesejo in so obstojna ves dan. Na uzbiro so tri trendi jesenske barve - temno zelena, siva in vijolična – z umetniškim odtisom listja in dolgo obstojnim zaključkom. Na voljo v C01 Robin Wood, 
C02 Mauving Leaves in C03 Berrytale. MPC 2,89€






2.) FALLosophy by Catrice - Čopič za senčilo
Umetnost slikanja.  S profesionalnim čopičem je nanašanje in zabrisanje senčil zelo enostavno. Zelo kakovostne mehke ščetine omogočajo gladek prenos na veko in so zato idealne za ustvarjanje čudovitih barvnih prehodov in smokey eyes efekta.



3.) FALLosophy by Catrice - rdečilo za lica 
Barvna poezija. Rdečilo s pudrastim zaključkom za čudovito svilnate barvne poudarke na licih. Barvna postopnost – od svetlo roza do močne barve fuksije – kot tudi stajliš embalaža z obrisi in žilami javorjevega lista spremeni to stisnjeno rdečilo v pravo pašo za oči. Na voljo v C01 Fading into Dawn. MPC 4,29€*.
4.) FALLosophy by Catrice - šminka
Jesenska strast. Rahel sijaj in nežna barva – šminka zagotavlja izjemno negovan izgled ustnic. Trije modni odtenki jagodičevja zagotovo laskajo vašemu občutku ženstvenosti in ponujajo pravi odtenek za vse barvne tipe. Mehka tekstura neguje občutljivo področje ustnic in spremeni šminko v priljubljeno lepotno spremljevalko. Na voljo v C01 Fabulous Fox-ia, C02 Rustic Rose in C03 Little Red Riding Hood. MPC 4,69€*.




5.) FALLosophy by Catrice - lak za nohte
Odtenki jeseni. Pet omejenih trend barv – sivo zelena, siva, barva robide, vijolična in zelo svetlo roza – pozdravljajo jesen. Možnosti so neskončne: trije laki ponujajo biserni efekt, preostali dve barvi sta brez posebnega zaključka. Celotna zbirka prepriča z izredno širokim čopičem in čudovitim motivom listov na pokrovčku. Na voljo v C01 Mystic Moss, C02 Mauving Leaves, C03 Berrytale, C04 Fabulous Fox-ia in C05 Morning Dew. MPC 2,59€*.









“FALLosophy” iz CATRICE bo v drogerijah DM in parfumerijah Mueller na voljo od sredine Septembra do sredine Novembra 2015.


       


Ni komentarjev