Catrice - Alluring reds

Burgundsko rdeča, merlot rdeča, škrlatno rdeča ali rubinasto rdeča. Rdeča barva  ima veliko plati in se lahko naslanja na rumeno ali modro, kar pomeni da je lahko topla ali hladna. Rdeča vedno vzbuja pozornost in izstopa kot opozorilno znamenje. Poseben pomen rdeče kot redkega barvila ustvarja tudi povezavo z lepoto in privlačnost, zaradi katere je ta odtenek izjemno popularen med oblikovalci. Hiter pogled na jesensko/zimske kolekcije razkriva, da se rdeči ne moremo izogniti. Rdeča je prisotna povsod. Zvončaste ali oprijete obleke, krila kot tudi dodatki, ustnice in nohti  - rdeča barva je skupna nit. Z omejeno kolekcijo  “Alluring Reds” iz CATRICE, predstavljamo celovito linijo edinstvenih rdečih odtenkov in barv. Balzam za ustnice nudi idealno podlago, medtem ko tekoče in mat šminke prinesejo rdeče tone na ustnice in laki za nohte ponujajo ujemajoče se odtenke na nohtih. Preprosto rdeče… iz CATRICE. 




    



Alluring Reds iz CATRICE – Balzam za ustnice Colour & Care
 Ready for Red. Balzam za ustnice s sijočim zaključkom in rahlo barvno razpršenostjo neguje občutljivo področje ustnic, da so mehke in napete. Če ga nosite samostojno, ustvari naraven izgled. Uporabljen kot osnova zagotavlja izjemno gladek in brezhiben barvni rezultat. Na voljo v C01 Smooth Operator. 
MPC 4,29€*.








Alluring Reds iz CATRICE – Tekoča šminka

Red is the New Black. Tri tekoče šminke v različnih niansah rdeče ponuja kremno, visoko pigmentirano barvo šminke in intenziven sijaj glos v enem izdelku. Kombinacija glosa in šminke je izredno zanimiva tudi zaradi svoje embalaže – premium embalaža glosa z vgrajenim aplikatorjem ima videz šminke. Čutno in moderno! Na voljo v C01 Moulin's Rouge, C02 Brigitte Bordeaux and C03 Marilyn Monrouge. MPC 4,29€*.









Alluring Reds iz CATRICE – Matt šminka

Red Passion. Intenzivne barve in moden mat zaključek. Visoko pigmentirana, zelo obstojna tekstura ima prepričljivo prekrivanje za čudovito negovane ustnice. Elegantna embalaža udobno počiva v roki in je v popolnem skladju z ženstvenim, glamuroznim videzom. Na voljo v C01 M-attraction, C02 Striking
M-attitude and C03 M-attempt To Conquest. MPC 5,29€*.








Alluring Reds iz CATRICE – Lak za nohte
Re(d)volution. Set je sestavljen iz srebrnega pod laka in rdečega laka za nohte. Uporabljena samostojno, je vsaka barva modna sama po sebi. Uporabljena skupaj spremenita nohte v inovativno manikiro. Srebrn podlak ima edinstven porcelan sijaj, rdeč lak za nohte, nanešen preko podlaka, pa metalik sijoč efekt. Na voljo v
C01 Object Of Desire, C02 Art Of Seduction in C03 Pleasure Of Temptation.
MPC 5,29€*.









“Alluring Reds” by CATRICE bo v drogerijah DM, parfumerijah Beauty World, drogeriji Ilirija in drogerijah Tuš na voljo v Novembru 2015.




Meni se zdi kolekcija zelo všečna, kaj si boste pa ve privoščile ?

Ni komentarjev