Essence - Merry Berry



Very berry! Praznično obdobje se bo kmalu pričelo in essence z novo trend kolekcijo “merry berry” ponuja ravno prave izdelke za moden božični stil. Rdeči in vijolični odtenki v sozvočju s sijočimi zlatimi in bakrenimi. Lepotni kosi v tej kolekciji zagotavljajo ultimativen vau-efekt: ustnice in nohti zasijejo v intenzivnih odtenkih, ki so ravno prav ektravagantni za vsako zabavo. Odišavljen prah za telo ponuja obrazu in dekolteju prefinjen sijaj in zaradi svojega ljubkega izgleda je tudi odlično darilo! Dišava za lase nudi lasem glamurozen zlat dotik kot tudi vonj čudovit toaletne vode “like the party of my life”. Vesele praznike… z essence!  




essence merry berry – senčilo za oči
Bright eyes. Zelo pigmentirani senčili v vijolični in bakreni niansi omogočata čudovit metalik rezultat. Mehka tekstura s krožno reliefno strukturo na površini je zelo obstojna in se enostavno zabriše. Na voljo v01 the perfect dress ain 02 the masked ball. MPC 2,19€*.








essence merry berry – šminka
Shine vs. matt. Ustnice bodo s temi šmimkami v temno vijolični, intenzivno vijolično-rdeči in svetlo rdeči barvi zagotovo privabljale poglede. Vijolična in vijolično-rdeča nudita sijaj, med tem ko rdeča različica ustvari impresivne ustnice v trendnem mat zaključku. Na voljo v 01 let's the berry-tales begin, 02 pink & perfect in 03 red rocks.

MPC 2,49€*. 






essence merry berry – osvetljevalec
Shimmering stars. Lahka, pudrasta tekstura osvetljevalca s čudovitim odtisom zvezd. Obrazu nudi prefinjen zlat sijaj za čudovit look. Na voljo v 01 i love my golden pumps. MPC 3,59€*.





essence merry berry – odišavljen zlat prah

Body dust. Prah pričara prefinjene, rahlo odišavljene zlate bleščice na obrazu in dekolteju. Zlato-okrogla steklenička brez potisnega plina privablja poglede na kozmetični polički. Na voljo v 01 i love my golden pumps. MPC 3,79€*.




                               Essence Merry Berry lak za nohte

Luxury polish! To zimo bodo nohti zasijali v temno vijoličnih, sijoče roza, intenzivnih vijolično-rdečih in svetlo rdečih odtenkih. Tekstura je sijoča, zelo obstojna in fantastično prekrivna. Steklenička z zlatim okroglim pokrovčkom spremeni te lake v čudovit dragulj. Na voljo v 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect in 04 red rocks. MPC 1,49€*.




Essence Merry Berry nadlak

Goldfinger. To je odličen nad lak za vse, ki svojemu barvnemu laku želijo dodati nekaj zlate. Nad lak vsebuje zlate delce – za manikiro z vau-faktorjem! Na voljo v 01 i love my golden pumps. MPC 2,19€*.









Essence Merry Berry dišava za lase

Perfume & care! Posebna dišava prekrije lase s prefinjeno meglico zlatega prahu in vonjem toaletne vode  “like the party of my life”. Omogoča tudi lažje česanje las, nudi čudovit sijaj in jih naredi super mehke. Na voljo v 01 i love my golden pumps. MPC 3,79€*.






essence “merry berry” bo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, drogeriji E.Leclerc, parfumerijah Beauty World ter ostalih prodajnih mestih na voljo od Novembra do Decembra 2015.


Ni komentarjev