Essence - All that greys

Sivi odtenki! Od sredine Novembra do sredine Decembra 2015 te essence z novo trend kolekcijo “all that greys” popelje na potovanje v preteklost, v bučna dvajseta leta tega stoletja, ki so bila poznana po divjih zabavah in številnih Hollywoodskih lepoticah. Kolekcija ponuja razburljive izdelke za zabave, ki so osredotočajo na najbolj trendi barvo leta 2016: sivo. Elegantni sivi odtenki se dopolnjujejo z rožnato-rdečimi odtenki in se združijo v popolno celoto za retro glamur 20-tih. It kosi vključujejo senčilo za oči v paleti s sedmimi pudrastimi odtenki in različnimi učinki, smokey eyes svinčnik za oči z gobico za nanašanje ter stranske umetne trepalnice za čudovite poudarke na trepalnicah. Trak za lase v stilu Charlestona popolno zaokroži ta look. Praznujmo… z essence! 





Essence All that greys senčilo za oči v paleti
Rose, Red & Grey! Senčilo v paleti ponuja celotno barvno lestvico te trend kolekcije s sedmimi različnimi odtenki. Mehka pudrasta tekstura z visokim prekrivanjem se s priloženim dvojnim aplikatorjem enostavno nanaša. V paletki najdeš tudi ogledalo, tako lahko svoj make-up osvežiš na poti od plesišča do bara. Na voljo v 01 7 shades of rose and grey. MPC 5,49€*.





Essence all that greys smokey eye svinčnik
Powder Pencil! Zelo kakovosten smokey eye svinčnik v črni in metalik srebrni barvi z aplikatorjem v gobici zagotavlja izjemno udoben nanos. Ob vsakem odpiranju embalaže, gobica vpije dovolj tekture, da jo zlahka naneseš na veko in enostavno zabrišeš. Na voljo v 
01 back to black and 02 greyt times. MPC 3,29€*.






Essence All that grey stranske umetne trepalnice
That Twenties Look. Stranske trepalnice takoj ustvarijo izjemen pogled. Nalepiš jih na zunanji rob trepalnic, da poudarijo in zgostijo tvoje naravne trepalnice. Lepilo priloženo. Na voljo v in 01 a little party never killed nobody. MPC 2,79€*.




Essence All that greys glos za ustnice
Kiss and tell! Glos za ustnice z visokim prekrivanjem in čudovito barvo ter sijajem v intenzivno rdečem in svetlo roza odtenku. Na voljo v 01 roaring red and 02 that´s what rose would do.

MPC 2,19€*. 



Essence all that greys - puder v prahu za obraz in telo
Porcelain Glow. Svetel puder v prahu vsebuje svetlobo odbijajoče pigmente za čudovit sijaj obraza in dekolteja. Gobica za puder čudovito zajame in nanaša tekturo. Na voljo v 01 be classy & fabulous. MPC 3,59€*.




Essence all that grey - lak za nohte
Gatsby's collection! Štirje kul odtenki od kamnito sive, antracitne do črne in temno rdeče ustvarijo totalno trendi stile na nohtih. Dva efekta- biserno mat in zelo sijoč, zagotavljata različne looke. Na voljo v 01 back to black, 02 step into the grey zone, 03 greyt times, 04 girl with a pearl in 05 roaring red. MPC 2,19€*.



Essence all that grey - nalepke za nohte
Pearls & lace. S temi samolepljivimi nalepkami lahko nohte spremeniš v pravo umetnino. Nalepke so na voljo v dveh različicah: črna čipka na traku ali posamezni svetli biseri. Absolutno kul in totalno unikatno. Na voljo v 01 dressed in lace & pearls. MPC 1,59€.


Essence all that greys - trak za lase
Turn back time! Dih jemajoč antracitno-črn trak za lase s srebrnimi bleščicami spominja na Charleston look in zajame edinstven šarm 20-tih. Na voljo v 01 ladies´ choice. 
MPC 2,19€*.




















Essence all that greys bo v prodajalnah DM na voljo od sredine novembra do sredine decembra 2015.






Meni je najboj všeč paletka senčil, temnejši glos in puder za obraz in telo. Kaj pa je vam najbolj všeč ?





Thanks for reading,
Rebeka




Ni komentarjev