Preview : Essence Love.Joy.Care. LE


Čas za prijateljice ! Čas za lepoto ! Nič ni bolj zabavnega na mrzel zimski večer kot sproščanje doma z najboljšo prijateljico. Nova essence trend kolekcija love.joy.care. v decembru 2015  spremeni tvojo sobo v osebno lepotno oazo. Vesela barvna shema s topla roza, koralno barvo,  barvo fuksije in svetlo modro razširja občutek čistega veselja. Kolekcija ponuja idealne izdelke za wellness zabavo. Začne se z razburljivimi must-have izdelki za popolno manikuro, kot olje za nohte s priročnim čopič aplikatorjem ali z laki za nohte, ki jih hkrati okrepijo, negujejo in obarvajo. Inovativno obarvano olje za ustnice z lahko sijočo teksturo in barvno razpršenostjo zagotavlja zelo gladke ustnice. Po vseh lepotnih tretmajih, lepotna maska zagotavlja zelo dober spanec. In zaradi gel blazinic bodo tvoje oči zjutraj spočite in sveže - tudi po dolgi noči žuranja. 
Zabavaj in neguj se ... z essence.






Essene love.joy.care. - olje za ustnice
Barva&nega ! Sijoča in nelepljiva tekstura neguje ustnice z oljem avokada in jojobe in jim hkrati nudi tudi kanček barve. Olje se zaradi majhnega aplikatorja zelo enostavno in natančno nanaša.
Na voljo v 01 I`m feeling goooood in 02 Good in the mood.
MPC : 2,49€




Essence love.joy.care. - Negovalni balzam za ustnice
Nega zate ! Negovalni balzam za ustnice z lahko teksturo in vonjem vanilije ustnice zmehča in jih napne. Preprosto nanesi s prsti in se poslovi od razpokanih ustnic. 
Na voljo v 01 I care for you.
MPC : 2,19€




Essence love.joy.care. - Olje za nohte&obnohtno kožico
Mehkoba ! Bogato olje zaščiti in okrepi celoten noht z vitaminom E, oljem avokada in soje. Čopič omogoča natančen nanos in olje se super hitro vpije. 
Na voljo v 01 Dare to care.
MPC : 2,19€




Essence love.joy.care. - Pilica za nohte
File it. Z dvostransko pilico - ena je za krajšanje, druga je za oblikovanje - je oblikovanje nohtov zelo enostavno. Takoj so urejeni. Pilico lahko razdeliš na dva dela  in jo tako deliš s svojo prijateljico. 
Na voljo v 01 Sharing is Caring,
MPC : 1,39€




Essence love.joy.care. - negovalni lak za nohte all in one
All4one ! Lak za nohte all in one nail care z vitaminom E je zelo vsestranski izdelek za tvoje nohte. Lahko ga uporabiš kot polnilec brazd, pod lak, nad lak s sijajem ali kot osvežilec barve. Hkrati pa nohte tudi zaščiti in okrepi. 
Na voljo v 01 Time for You.
MPC : 1,99€




Essence love.joy.care. - lak za nohte colour&care  strenghtening 
Močni nohti. Naravne sestavine krepijo in zaščitijo nohte pred vsakodnevnim stresom. Svetle barve ustvarijo veselo vzdušje medtem ko ima kremna tekstura visoko prekrivanje in dolgo obstojen zaključek.
Na voljo v 01 I care for you, 02 Happy nails, 03 Lean on me in 04 You made my day.
MPC : 1,49€





Essence love.joy.care. - Blazinice za odstranjevanje laka za nohte
Enostavno odstranjevanje ! S temi navlaženimi blazinicami hitro in enostavno odstraniš lak za nohte. Vsaka blazinica vsebuje negovalen vitamin E, ne vsebuje acetona ter prijetno diši po marelici.
Na voljo v 01 Good in the Mood.
MPC : 1,59€





Essence love.joy.care. - Intenzivno maslo za nego rok
Shake hands. Svilanto mehka tekstura roke navlaži, jih naredi čudovito mehke in zagotavlja napeto obnohtno kožico. Bogata krema se hitro vpije, ima prijeten vonj in na rokah ne pušča mastnega filma.
Na voljo v 01 Have a pice of care.
MPC : 3,29€






Essence love.joy.care. - Maska za spanje
Sladke sanje ! Za kratek počitek ali zaslužen spanec : z masko za spanje z ljubkim dizajnom se boš zagotovo naspala. Zelo kvalitetna svilena tkanina na zunanji strani in mehak velur na notranji ter elastičen trak ponujajo udobje in prileganje. 
Na voljo v 01 Good night sweetie !
MPC : 1,99€




Essence love.joy.care. - cooling and relaxing eye pads
Fresh-up ! Praktične, hladilne gel blazinice osvežijo in sprostijo utrujene in zatekle oči. Položi jih v hladilnik in nato na svoje oči. Za ponovno uporabo in popolne za prebuditev oči.
Na voljo v 01 It`s cool to care.
MPC : 1,39€










Essence love.joy.care bo v trgovinah na voljo od sredine decembra 2015 do sredine januarja 2016.

2 komentarja

  1. Hmm, pri tejle kolekciji me pa nič prav posebej ne pritegne, mogoče edino kak strenghtening lakec. :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tudi mene ne, mogoče tisto intenzivno maslo za roke.

      Izbriši