Catrice Graphic Grace LE


Jasna strategija. Klasični kroji, svetle barve, grafični vzorci - to je recept za uspeh pogumnega modnega izgleda polnega energije. Arhitekturni gradbeni elementi kot tudi raven, purističen dizajn so v centru modnih showov, trend prihodnosti in investicija v brezčasen dizajn. Linearne oblike in intenzivne barve so glavni elementi omejene kolekcije Graphic Grace iz Catrice, ki bo na voljo od konca januarja do sredine marca 2016. CATRICE vpleta oranžno barvo in barvo fuksije in ju kombinira s strastno sivo in nude. Mat do sijoče teksture medsebojno ustvarijo ženstven make-up stil. Lepotni junaki te kolekcije so šminke s pudrasto teksturo in mat zaključkom ter rdečilo za lica v svetlih barvah in edinstvenim vzorcem na površini izdelka. Lepota in stil - iz Catrice.






GRAPHIC GRACE IZ CATRICE - ČETVORNO SENČILO ZA OČI
Štiri visoko pigmentirana senčila v privlačni embalaži z linearnim vzorcem. Koncept združuje močne barve - fuksija in oranžna-, ki poudarijo s kontrastnimi sivimi in nude toni.
Na voljo v odtenkih C01 Linear lines in C02 Architectual Arts.
MPC : 4,69€





GRAPHIC GRACE IZ CATRICE - SVINČNIK ZA OČI
Mehak svinčnik za oči s koničasto, zelo dolgo konico ponuja zelo črn, smokey rezultat. Eleganten dizajn in lepotni `know-how`.
Na voljo v C01 Black.
MPC : 3,79€





GRAPHIC GRACE IZ CATRICE - SVINČNIK ZA OBRVI
Profesionalen svinčnik za obrvi s kremno, voskasto teksturo. Tanka, trikotna konica je idealna za zapolnitev in risanje obrvi, medtem pa krtačka obrvi oblikuje in definira. Odtenek pepelnato rjave barve zagotavlja izjemno naraven barvni rezultat.
Na voljo v C01 Brown.
MPC : 3,29€





GRAPHIC GRACE IZ CATRICE - ŠMINKA
Dizajn&funkcionalnost. Pudrasta tekstura šminke za mat, zelo ženstven rezultat. Odtenki fuksije, svetlo roza in kul oranžne so tri barve, ki zagotovo dodajo senzualnost in moč vsakemu izgledu. Na ustnicah nudi prijeten občutek brez izsušitve. Koncept je zaokrožen z modno kovinsko embalažo.
Na voljo v odtenkih C01 Straight Style, C02 Functional Forms in C03 Dimensional Design.
MPC : 5,29€





GRAPHIC GRACE IZ CATRICE - RDEČILO ZA LICA
Haute couleur. Rdečilo za lica v dveh močnih odtenkih: fuksiji in oranžni. Dvo barvni odtis z linearnim vzorcem privablja poglede in njegov zaključek zagotavlja sveže, poudarjene ličnice. Absoluten must-have za začetek novega leta.
Na voljo v C01 Structured Shapes.
MPC : 4,29€





GRAPCHIC GRACE IZ CATRICE - LAK ZA NOHTE
Geometrijski stil. Fuksija, roza, siva in nued - te štiri barve sledijo ravni črti kolekcije in ponujajo stilsko sinergijo na nohtih. Formula ponuja profesionalno prekrivanje, dolgo obstojnost in sijoč rezultat z različnimi efekti.
Na voljo v odtenkih C01 Geometric Greys, C02 Straight Style, C03 Functional Forms in C04 Graphic Glaze.
MPC : 2,59€











Graphic Grace iz Catrice bo v drogerija Muller in drogerijah DM na voljo v februarju 2016.
Kaj pa ve, drage dame, kaj vam je najbolj všeč iz te kolekcije ? Vsakega komentarja bom zelo vesela, objavo pa lahko delite tudi na družabnih omrežjih.









With Love,
Rebeka

Ni komentarjev