Essence Wake Up Spring LE


Nasvidenje zima, pozdravljena pomlad ! Občuti prve žarke toplega sonca na obrazu in ponovno uživaj v naravi, ki se prebuja. Od zdaj naprej so šali in kape spet v omarah, saj essence pozdravlja pomlad z novo trend kolekcijo wake up spring ! Pastelna barva shema vključuje marelične, roza, vijolične in mint zelene odtenke in dizajn izdelkov prepriča s pomladnimi cvetličnimi elementi. Najboljši izdelki te kolekcije so rdečilo za lica z vgrajenim ogledalom, majhen čopič za rdečilo in set lakov za nohte, ki vsebuje podlak in dva svetla odtenka laka za čudovite nohte.
Končno pomlad .... z essence !







ESSENCE WAKE UP, SPRING ! - SENČILO ZA OČI V PALETI

Light up! Kot dodatek štirim sijočim odtenkom, paleta ponuja tudi bel-srebrn odtenek, ki ga lahko uporabiš kot osvetljevalec. Mehka tekstura je obstojna ves pomladni dan in vsebuje odtis čez celotno paleto.
Na voljo v 01 Spring it up
MPC : 3,79€






ESSENCE WAKE UP, SPRING! - EYELINER SVINČNIK

Pastel lining. To pomlad uporabi pastelni eyeliner svinčnik. Tanka flomaster konica z obstojno teksturo in visokim prekrivanjem omogoča ustvarjanje sofisticiranih stilov v kul vijola, trendi belem in svežem mint odtenku. 
Na voljo v odtenkih 01 happy first day of spring, 02 let`s the spring begin in 03 spring a-ling a-ling.
MPC : 2,19€







ESSENCE WAKE UP, SPRING! - SVINČNIK ZA OSVETLJEVANJE

Bright eyes ! Mat osvetljevalec v debeli leseni embalaži ima mehko teksturo, ki se enostavno zabriše.  Naneseš ga lahko v notranje kotičke oči, , pod lok obrvi ali na `water-line` črto ter tako optično povečaš oči. 
Na voljo v 01 My sweet spring melody.
MPC : 2,19€





ESSENCE WAKE UP, SPRING! - PROSOJEN BALZAM ZA USTNICE
Soft shade ! Prosojen balzam za ustnice združuje nego z dotikom barve in zagotavlja mehke ustnice ter sijoč zaključek v nežno roza odtenku.
Na voljo v 01 My sweet spring melody.
MPC : 2,19€


ESSENCE WAKE UP, SPRING! - ŠMINKA V SVINČNKU
Seasonal colours. Šminka v barvi fuksije in rdeči ponuja trendi barvni rezultat. Kremna tekstura pušča za seboj sijoč zaključek za pomladni vau izgled ustnic.
Na voljo v 01 hello sunshine in 02 bye-bye winter.
MPC : 2,49€





ESSENCE WAKE UP, SPRING! - RDEČILO ZA LICA
Bloomy blush. Rdečilo v dveh pomladnih odtenkih nudi ličkom svež sijaj. Rdečilo se lahko odpre in za njim se skriva ogledalce, ki ti je v pomoč za vse lepotne popravke v šoli in na zabavi.
Na voljo v 01 Hello sunshine.
MPC : 3,59€





ESSENCE WAKE UP, SPRING! - ČOPIČ ZA RDEČILO
Awakened. Z ravnim čopičem iz sintetičnih ščetin je nanašanje in zabrisovanje rdečila zelo enostavno. Okrašen z ljubkim `wake up` pomladnim pozdravom, čopič zagotovo sodi v sako kozmetično torbico.
Na voljo v 01 hello sunshine !
MPC : 2,99€





ESSENCE WAKE UP, SPRING ! - SET LAKOV ZA NOHTE TIE&DYE
Colour flash. Laki za nohte so idealni za pričaranje za pričaranje razburljivih večbarvnih efektov na nohtih. Vsak set vsebuje visoko prekriven lak za podlago in dva jelly odtenka, ki jih upoabiš, da ustvariš kul ombre stil s pomočjo pripomočka za poslikave. 
Na voljo v 01 apring it up! in 02 spring a-ling a-ling.
MPC : 4,39€





ESSENCE WAKE UP, SPRING ! - PRIPOMOČEK ZA POSLIKAVE NOHTOV
Design talent. Pripomoček pomaga ustvariti zelo nenavadne poslikave nohtov : pike, črte, barve poslikave in edinstvene airbrush motive,
Na voljo v 01 hello sunshine.
MPC : 2,79€





ESSENCE WAKE UP, SPRING ! - NALEPKE ZA NOHTE
Spring messengers. Pisani cvetovi in čudoviti metulji ustvarijo pomladno poslikavo na nohtih. Samolepljive nalepke preprosto položiš na nohte in edinstven look je zagotovljen.
Na voljo v 01 blossoms etc.
MPC : 1,39€




ESSENCE WAKE UP, SPRING ! - LASNICE
Blossoms galore. Dve majhni lasnici v svetlih barvah in barvno ujemajočimi se cvetlicami umirijo živahne pramene las, da ostanejo na mestu. 
Na voljo v 01 Flower in the air
MPC : 1,59€



ESSENCE WAKE UP, SPRING ! - OKRASEK ZA TORBICO
Tag it ! Ljubek obesek z cvetlico v nežno roza barvi in essence trakec v nežni mint barvi spremenijo vsako torbico v `it` kos.
Na voljo v 01 Call it spring.







Essence wake up, spring bo v drogerijah DM, drogeriji E.Leclerc Ljubljana in Maribor, spletni trgovini click2chic, drogeriji Ilirija in ostalih prodajnih mestih na voljo v marcu in aprilu 2016.

Kaj pa ve drage bralke, kako vam je všeč prihajajoča kolekcija ? Vam je kaj padlo v oči ? Vsakega komentarja bom zelo vesela.



Najlepša hvala za branje.




With love,
Rebeka

Ni komentarjev