Predogled : Catrice Zensibility LE


Čas za zen. Čas za zavestno življenje. Osredotočanje na pomembne stvari. Zen je nepogrešljiv del današnjega hitro spreminjajočega se sveta in izpolnjuje željo po miru in harmoniji v vsakdanjem življenju. Ta odnos do življenja se odraža tudi v modi prihajajoče sezone, ki vključujem kolekcije z originalnim origami videzom. Preprosta eleganca, barve, ki oddajajo mirnost in moč, ki se kaže v krojih kimona in nežno padajoče tkanine s cvetličnimi potiski. Z novo omejeno kolekcijo Zensibility iz Catrice se svet lepote potaplja v miren zen svet. Lepotni prosukti v hladnih sivih in roza tonih, sveže svetlo modrih kot tudi v močno rdečih zagotavljajo popolno skladje z na na novo interpretiranim lookom. Posebnost kolekcije so šminke na dolgem ročaju v mat rdečem odtenku, laki za nohte v ekstravagantni embalaži in elegantna kozmetična torbica z zanimivim zapiranjem.
ZENsational ... iz Catrice.




ZENSIBILITY IZ CATRICE - ČETVORNO SENČILO ZA OČI
Moč zbranosti. Štiri visoko pigmentirana senčila, združena v stajliš črni embalaži z odtisom bambusa. Hladni sivi in roza toni z mat ali rahlo sijočim zaključkom ustvarijo harmonično barvno paleto.
Na voljo v C01 Ease and Comfort.
MPC : 5,29€





ZENSIBILITY IZ CATRICE - ČOPIČ ZA SENČILO
Vrhunski nanos. Čopič za senčilo z dolgim cevastim ročajem in mehkimi, polkrožnimi ščetinami, ki so zelo goste, je idealen za nanašanje in zabrisovanje senčila za oči.
MPC : 3,29€




ZENSIBILITY IZ CATRICE - EYELINER SVINČNIK
Dot design. Eyeliner z ekstravagantno trojno kroglasto konico. Oblika edinstvene flomaster konice omogoča nanos pik in črt kot tudi drugih individualni stajlingov. Zelo pigmentirana črna barva je primerna za mačje oči kot tudi za druge umetniške eyeliner kreacije.
Na voljo v C01 Black.
MPC : 3,79€






ZENSIBILITY IZ CATRICE - ŠMINKA
Geisha glam. Zelo pigmentirana šminka s koničasto obliko in mat zaključkom. Intenzivno rdeča privablja poglede na ustnice in ustvari osupljiv kontrast drugače umirjeni barvni shemi te kolekcije.
Na voljo v C01 REDiant Energy.
MPC : 4,29€



ZENSIBILITY IZ CATRICE - RDEČILO ZA LICA
Lepotna harmonija. Rdečilo s pudrasto gel teksturo za naraven barvni rezultat. Pudrasto mehka in hkrati kremna tekstura se praktično zlije s kožo. Po želji lahko barvno intenzivnost povečate s ponovnimi nanosi.
Na voljo v C01 Moment CaptuRED.
MPC : 4,29€






ZENSIBILITY IZ CATRICE - LAK ZA NOHTE
Sodobna kaligrafija. Sveža svetlo modra, topla siva, dve roza niansi in močna rdeča - to je pet odtenkov omejene kolekcije. Formula lakov za nohte prepriča s profesionalnim prekrivanje, dolgo obstojnostjo in zaključkom z ali brez efektov. Dodatno profesionalni čopič omogoča enostaven, gladek nanos. Edinstvena embalaža v stilu kaligrafije neizogibno vodi v željo po ustavrjanju zapletenih mojstrovin na nohtih.
Na voljo v C01 Turqoisensai, C02 Greatly Greyish, C03 Sheer Silence, C04 Zensible Rose in C05 REDiant Energy.
MPC : 3,79€






ZENSIBILITY IZ CATRICE - KOZMETIČNA TORBICA
Zen kultura. Torbica za čopiče z umetniškim motivom bambusa in posebno ovijalno tehniko. Posamezni žepi zagotavljajo profesionalno in varno spravljanje različnih čopičev - torbica je zelo primerna za potovanja, saj se jo lahko zvije in zavzame malo prostora. Dizajn govori sam zase; elegantno črn z roza notranjostjo. 
MPC : 5,29€








Zensibility iz Catrice bo v prodajalnah DM, drogerijah Muller in spletni trgovini click2chic na voljo v marcu in aprilu 2016.
Kaj pa ve, drage bralke, kako vam je všeč ta kolekcija ? Si boste kaj privoščile? Vesela bom vsakega komentarja.


Najlepša hvala za branje.







WITH LOVE,
REBEKA

Ni komentarjev