Ocena : LaBri - Vilinska Lepota

Pozdravljene, lepotičke !
Tokrat je zopet na vrsti objava v slovenščini, tokrat sem testirala novo slovensko butično kozmetiko, ki se imenuje LaBri. Več o sami znamki in kdo jo ustvarja, si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj ! Sama se še enkrat zahvaljujem čudoviti gospe Brigiti, ki mi je prijazno in velikodušno v test poslala cvetlično čistilno mleko, losjon za telo in vse vzorčke njihovih krem za obraz.
Če vas zanima, kako so se izdelki odrezali pa le pozorno berite naprej!





Cvetlično čistilno mleko


Že o kolegic soblogerk sem slišala veliko pohval o tem čistilnem mleku, in sem komaj čakala da ga začnem uporabljati. V bistvu sem izdelek že skoraj porabila do konca, tako me je navdušil.
Čistilno mleko je namenjeno odstranjevanju nečistoč, make upa, prav tako tudi vodoodpornih ličil z obraza. Izdelek ne poškoduje naravne zaščitne plasti kože, ji vrača nazaj vlago in maščobo. Po čiščenju bo koža čista, sveža, pore postanejo proste in koža lahko zadiha.

Glavne sestavine mleka so mandljevo olje, olivno olje, voda, hidrolat plavice, decil glikozid, glicerol, vitamin E in bachova esenca lesnika.

Jaz sem to mleko uporabljala pri moji večerni negi kože, tako, da sem si v dlan iztisnila nekje do štiri potiske čistilnega mleka in ga nežno vmasirala v obraz, da so se vsa ličila nežno stopila, prav tako sem bila navdušena nad nežnim odstranjevanjem vodoodporne maskare z mojih oči, ki me po uporabi niso prav nič pekle, kar je še ena pozitivna lastnost, saj imam zelo občutljive oči in mi tudi vsaka maskara ne paše. Nato sem ostanke čistilnega mleka odstranila s čistilnim robčkom in nadaljevala z gelom za umivanje obraza. 
Čistilno mleko je izredno nežno do moje kožo, ni mi povzročilo prav nobenih iritacij ali izsušenosti kože, čeprav imam sama mešan tip kože z manjšimi nepravilnostmi. Vsekakor pa je to čistilno mleko eno izmed boljših, ki sem jih preizkusila, moja koža je bila po uporabi zelo mehka in navlažena ter očiščena. Pri odstranjevanju vodoodporne maskare sem sicer potrebovala malo več truda in kakšen potisk več, pri odstranjevanju tekoče podlage pa se je čistilno mleko odlično obneslo. Prav tako me je pri mleku navdušila čudovita vilinska embalaža in krasen, nevsiljiv cvetlični vonj, ki mi je zelo všeč. 

Sama tekstura mleka je zelo lahka, nemastna in me bolj spominja na kaki losjon za čiščenje obraza kot pa na mleko.








Cvet malve : Losjon za telo z energijskimi esencami - z esenco radosti


Prav tako sem v paketku prejela losjon z esenco radosti. Tudi to mleko sem z veseljem uporabljala, čeprav vonj ni med mojimi najljubšimi a sem se ga po parih uporabah navadila. Losjon za teo z izvlečkom cveta malve in energetsko esenco radosti nežno neguje kožo, hkrati pa pomaga, da se uglasite z vibracijo radosti. Če si želite vnesti več radosti v življenje, boste to z uporabo tega lasjona lažje dosegli. Dodana esenca namreč v sebi nosi vibracijo, ki pomaga, da odprete svoje srčne čakre in pritegnete občutek lahkotnosti in novo veselje v življenje.

Žal tega učinka ne morem potrditi, saj nisem opazila nobenih sprememb, prav tako sem po večini pozitivno naravnana oseba. Losjon se pa nahaja v krasni, temno vijolični embalaži, ki vsebuje 100ml izdelka, ki ima aluminijast pokrovček in reducirko.
Glavne sestavine mleka so mandljevo olje, MSM mineral lepote, hidrolat sivke, vitamin E, sok aloe vere, eterično olje prave sivke, eterično olje mire, ekstrakt benzoinske smole in esenco radosti. 

Cvet slezenovca je že od davnih časov simbol sladkosti, mehkobe in zaščite. Cvetni ekstrakt vsebuje vitamine, aminokisline, tanine, in sluzi, zato je odlično sredstvo za vlaženje, mehčanje in odpravljanje rdečice, ter nego suhe, občutljive in razdražene kože.

Ta losjon sem uporabljala pri večerni negi kože telesa in se je pri tej nalogi losjon odlično odrezal, saj je bila moja koža po nanosu občutno bolj mehka in navlažena, čeprav mi vonj od začetka ni najbolj odgovarjal. Losjon se zelo hitro vpije v kožo, in ne pušča mastnega fima na koži, prav tako je njegova tekstura zelo lahka in nemastna, malenkost podobna cvetličnemu čistilnemu mleku za obraz. Vonj je zelo cvetličen, najprej sem zavohala sivko, ki ima nežen in nevsiljiv vonj.
Losjon kožo teleso nežno odišavi, vonj se pa na koži obdrži še kar nekaj časa.









Komplet petih mini kremic za nego obraza


Kremic za obraz ne bom podrobneje opisovala, saj jih nisem dodobra stestirala da bi lahko podala realno mnenje, prav tako kreme za suho kožo ne bi mogla uporabljati pri mojem mešanem tipu kože. Na slikah pa manjka krema za nego mastne kože, ki mi je bila super in je je zelo hitro zmanjkalo, žal pa sem embalažo vrgla stran, še preden sem jo uspela poslikati. V paketku prejmete naslednje kreme : cvet češnje za nego mlade kože, cvet maka za nego suhe kože, cvet ilang ilang za nego mastne in mešane kože, cvetje divje orhideje za specialno nego kože in cvet vodne lilije za nego normalne kože.











Za konec naj povem, da sem nad vsemi poslanimi izdelki več kot navdušena, predvsem cvetličnemu čistilnemu mleku gredo vse pohvale, ker je izredno nežno do moje kože, kar pri negovalnih izdelkih vedno najbolj cenim, prav tako se je odlično odrezal tudi losjon, ki ga zelo rada uporabljam predvsem sedaj poleti, ker je lahkotnejše teksture. Vse izdelke lahko kupite na njihovi čudoviti spletni strani.

Kaj pa ve, drage dame, ste že sprobala kaj od njihove kozmetike ? Kakšna se vam je zdela ? Vesela bom vsakega komentarja.
Upam, da vam je bila objava v pomoč in najlepša hvala za branje,

2 komentarja

  1. Čistilno mleko je res vrhunsko. :) Jaz ga imam še čisto malo, in ga prav šparam. haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja čistilno mleko je tudi meni top, ko porabim pa bi rada sprobala nivea čistilno mleko.

      Izbriši